Poradna Fisher Price Cosmo SP 2013 Cronos

Autor: | Vloženo: 02.06.2014 000 16:31 | Témata: Poradna Fisher Price Cosmo SP 2013 Cronos

Upevnění popruhů nad rameny dítěte pomocí dvou kovových destiček

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o stručnou radu. Bohužel nemám český návod po nějaké době k dispozici. Jedná se mi o upevnění pásů/popruhů samotné dětské autosedačky pomocí dvou koncových koncových destiček, které pásy/popruhy autosedačky nejen nahoře drží. V anglickém manuálu (skoro mi připadá, že není určen pro tento model) ukazuje obrázkové schéma upevnění popruhů autosedačky na konci s plechovými destičkami tak, že tyto destičky nejsou vně autosedačky (jak byly umístěny při nákupu), ale jsou protaženy jedním z dalších otvorů pro nastavení výšky zpět dovnitř - končí tedy na vnitřní straně sedačky, nikoliv vně. Pokud to tedy takto provedu, zdá se, že je nesprávně zkrácena celková délka pásu pro dítě a navíc kovové destičky mohou dítě neergonomicky tlačit pod polstrováním do zad. Prosím poradíte / potvrdíte mi správné umístění těchto dvou kovových destiček držících samotné pásy autosedačky? Velmi Vám děkuji předem za radu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    10. června 2014

    Dobrý den,
    dle vyjádření dodavatele se musí koncové destičky provléknout skrz zádovou opěrku. Jsou tam 3 polohy, kde se dají protáhnou.
    Sedačka se musí posunout do polohy v leže a ze spodu (mezi zádovou opěrkou a nosnou částí) zachitit destičky a doprotáhnout skrz.

    Přeji krásný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.