Nejnovější recenze ze sekce Autosedačky
- Otočná sedačka, což usnadňuje práci při nastupování a vystupování.
- Pěkný vzhled.
- Polohovatelná opěrka hlavy
- Možnost otočit v obou směrech jízdy
- Těžká a spojená s isofixem, přenést ji z auta do auta je dřina.
- Noha isofixu volně vyjíždí, což je skvělé v autě, že se automaticky prodlouží na potřebnou délku, ale opět při manipulaci nepříjemné, překáží a ztěžuje přenos.
- Méně prostorná, což jsme řešili už u vajíčka od Joie. Pro menší děti skvělé, ale od dvou let byla docela stísněná.
- Uživatelsky mě unavuje, jak ztuha jde z auta odepnout a zase připnout. Vzhledem k robustnosti a nemožnosti přidělat isofix samostatně neposkytuje moc prostoru pro přístup k isofixu a pohodlnému přidělání.
Není vhodná do Octavie, bojují s každým vyndáním i zpětným připevněním. Je těžká a není za co při přenášení chytit. U nás zklamání.
Dle výsledků ADAC vyhrála první cenu v otázce bezpečnosti. Ovšem model 2021 (dražší) nám vyhovuje více s ohledem na boční krytí až dolů a pevnou zadní část.
Vše v pohode, dceři se moc libi.
- Manipulace
- Magnetické držení pásů během usazování dítě
- Komfort
- Zpracování
- Moc pěkná autosedačka. Kvalitní zpracování, příjemný materiál. Isofix je super. Má samostatné vysouvání. Nastavitelná opěrka hlavy a sklopení sedačky.
- K sedačce nemám absolutně žádné výhrady, je super
- Obrovská výhrada k dodavateli, v tomto případě Mall. Katastrofální zabalení produktu, které jsem ještě nikdy od někoho nezažil. Krabice byla spodkem nahoru , což by samo o sobě nevadilo. Ale nebyla vůbec přelepena, takže byla otevřená! Přepravce říkal, že to ani nechtěl převzít k přepravě. Naštěstí výrobku nic nebylo, což jsem zkontroloval při dodání. Rozhodně to není chyba přepravce, ale dodavatele.
- Kvalita
- Hezká
- Nedá se víc sklopit (na spaní) v porovnaní s Cybex
- Sedí se mu v tom pohodlně
Zatím jsme ještě nevyzkoušeli v autě, nicméně se mu v ní velmi líbilo, když byla doma. Do auta se taky rozumně dala připoutat.
- Bezpecna
- Pasuje na zakladnu FamilyFix Base 360, takze se da otacet pro snadnejsi nastupovani a vystupovani
pro 16-měsíční holčičku není úúplně vhodná....
- špičkový výrobek
- vysoká úroveň bezpečnosti
- jednoduchá instalace
- cena, ale ta asi odpovídá nadstandardní kvalitě
- Kvalita za skvělou cenu
Nic
snadná montáž
- pohodlna
- pohodlí
- bezpečnost
- vhodné i pro větší miminka
- snadná manipulace
- možnost polohování
Základna v ceně. Je trošku těžší, ale to nevadí. Miminko se v ní cítí dobře, je pohodlná. Schválená jako jedna z nejvíce bezpečných autosedaček, testovaných v Německu.
Prostorná sedačka s isofixem i pro větší děti. Pohodlná.
Ocenuji indikatory spravneho/spatneho zapnuti, automaticke bocni chranice, otocny isofix. Dite je v autosedacce pohodlne usazeno, vidi ven.
K noze od isofixu jiz nelze nic dat.
Nastrelena reklama primo dole v autosedacce by byt nemusela..
- zpracování
- lehká
- variabilní
- top na trhu. jeden už máme, teď jsme koupili sejný do druhého auta
- otáčení 360, skvělá manipulace
- dítě tam je jak v pelíšku
- Kvalitní protisměrná sedačka, už máme druhou.